Related Posts with Thumbnails

My Frenzz..

Monday, July 27, 2009

Jangan di tanya

jangan di tanya..
kenaper saya berubah….
tanya diri awak..kenaper awak buat saya berubah mcm nih….?

jangan di tanya..
kenaper saya dingin….
tanya diri awak…kenaper awak pernah dingin dengan saya…?
[tapi awak tak pernah mengaku hubungan kita pernah dingin..]

jangan di tanya..
kenaper saya mendiamkan diri…
tanya diri awak..

kenaper awak pernah mendiamkan diri dari saya…?



jangan di tanya..
kenaper saya sedeh….
tanya diri awak..kenaper awak buat saya sangat-sangat sedeh…

jangan di tanya..
kenaper saya tak reply sms awak…
tanya diri awak..berapa kali awak nak forward sms yg sama tu kat saya…?
[asyik sms-sms yg sama awak send....tu yg saya malas nak reply...]

jangan di tanya…
kenaper saya dah tak cakap saya sayang dan rindu kat awak…
tanya diri awak…berapa kali awak pernah cakap sayang dan rindu kat saya..?
[susah sangat ker nak cakap ....SAYANG WAWA?]

jangan di tanya..
kenaper saya tak letak pic kita berdua kat blog saya..
tanya diri awak..pernah awak letak pic kita kat ruangan cyber awak…?
[hanya saya sorang jer yg pernah letak pic kita]

jangan di tanya…
kenaper saya luahkan semua perasaan saya kat sini…
ikut suka hati jantung pisang saya la nak luahkan kat mana pun…
janji saya tak kacau saper2….


* luahan ini tak ada kena mengena dengan sesaper…

* kalau ada saper2 yg baca luahan hati nih..terasa hati…maaf kan saya…

0 Comments:

Post a Comment



Template by:
Free Blog Templates