Related Posts with Thumbnails

My Frenzz..

Saturday, January 15, 2011

Ermm...rasenyer dah setahun aku tak bukak blogger sendiri, bukan ape..sibuk dengan semester akhir tahun lepas but i have finish it and working right now. seronok jugalah menempuh alam pekerjaan nih, ramai kawan, macam2 gelagat orang yang aku jumpe. Hmm, kerja aku pun takla susah sangat..just angkat call, layan customer yang nk overlap loan dorang or nak buat fresh loan pun boleh gak.

KOWAMAS ni sebenarnyer adelah koperasi wawasan malaysia berhad yang provide loan untuk kakitangan kerajaan sahaja. So, sape2 kakitangan kerajaan yang pernah buat loan dari mane2 bank or mane2 koperasi and tak pernah lagi buat overlaping..bolehla aku tolong buatkan. overlaping ni sebenarnyer bagus tau sebab dia merendahkan hutang korang yang sedia ada and boleh turunkan monthly if korang nyer monthly sebelum ni tinggi la, and if korang buat overlap..korang gak dapat rebat antara 20%-40% from hutang korang yang lame and balance dari overlaping nanti korang akan dapat cash in hand.

Selalunyer banyak jugakla customer dapat dalam tangan..around 10k until 100k pun ade gak tapi itu kena tengok dari kematangan loan korang yang lame tu jugakla. So, sape yang nak sangat pakai duit, lebih baek buat overlaping..nanti korang boleh dapat duit dalam tangan dalam mase seminggu process sahaja.

0 Comments:

Post a Comment



Template by:
Free Blog Templates